Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hayden Boogie Pudasjärvi

7.7.2015 - 12.7.2015

MyAviationNetPhotoID00984129

ILMOITTAUDU

PSUI ry järjestää Pohjois-Suomen suurimman yksittäisen hyppytapahtuman vuonna 2015. Tapahtuma ajoitetaan samaan aikaan Pudasjärven lentokentällä järjestettävän Sunny Nights Fly-inin kanssa. Kentällä on siis enemmänkin ilmailua ja tapahtumaa viikon aikana, mutta tämä ei häiritse laskuvarjotoimintaa millään tavalla.

Pudasjärven lentokenttä sijaitsee 85km Oulusta koilliseen tietä numero 20. Pudasjärven lentokenttää käytetään yleisilmailuun ja puolustusvoimien harjoituksiin, minkä johdosta kenttä onkin saanut hulppean 2000m pitkän ja 45m leveän kiitotien! Kentällä on suuret laskeutumisalueet ja vielä paremmat varalaskualueet. Vuonna 2013 koko kenttäalue tasoitettiin ja siellä olleet puun versot sekä pensaat poistettiin.

Tapahtuman ajaksi PSUI on vuokrannut ’lentäjän majan’ (kentän päärakennuksen) majoitus- ja koulutuskäyttöön. Lentäjän majassa on kymmeniä nukkumapaikkoja, suihkut, sauna, wc-tilat, keittiö sekä kokoontumistilat. Pihalla aivan saunan takaoven läheisyydessä sijaitsee myös mukavan kokoinen grillikatos illan sit-ku-mä-vedin-juttuja varten. Lentäjän majan läheisyydessä on myös useita hyviä paikkoja teltoille ja matkailuautoille/-vaunuille. Autoihin on myös saatavilla sähköt. Pudasjärven ilmailijat ovat paikalla koko viikon ja heidän kautta on mahdollista saada myös murua rinnan alle. Valitettavasti emme vielä tällä hetkellä voi vahvistaa ruokatarjonnan kokoa ja hintaa, joten ilmoitamme ruokamahdollisuudesta jälkeenpäin. Lentäjän majan majoitukset ovat varattavissa samalla ilmoittautumislomakkeella. Kävelymatkan päästä löytyy myös camping-alue, johon voi majoittua boogien ajaksi. Mikäli olet tulossa pidemmän matkan takaa, PSUI järjestää kuljetuksia Oulun lentoasemalta ja Oulun rautatieasemalta Pudasjärvelle pientä korvausta vastaan. Näin matkaaminen on entistä helpompaa!

Tapahtumaan on paikkoja rajoitetusti, sillä haluamme varmistaa kaikille osallistujille mahdollisimman antoisan boogie-kokemuksen. Ilmoittautuminen on auki NYT ja voit ilmoittautua tapahtumaan TÄÄLTÄ. Varmistaaksesi paikkasi, tulee sinun myös maksaa boogie-maksu samassa yhteydessä. Paikkoja on rajoitetusti. Huomiothan myös, että kaikkien tapahtumassa hyppäävien tulee olla PSUI ry:n jäseniä.

Hayden Boogie Pudasjärvi tarjoaa myös load organisointia ja koutsausta sekä FS- että Free-hyppäämisen puolelta. FS-puolen koutsauksesta vastaavat maailmallakin mainetta saavuttaneet Eija Suvala ja Petri Mastola. Free Load organisointia vetää puolestaan yksi Suomen parhaista taivaskuvaajista ja freehyppääjistä: Lauri Aapro!

Ilmakuva Pudasjärven lentokentästä

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
7.7.2015
Loppuu:
12.7.2015
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

PSUI ry
Kotisivu:
smgfinland.com

Tapahtumapaikka

Pudasjärven lentokenttä
Lentäjäntie 49
Pudasjärvi, 93100 Suomi
+ Google Map