083

Projekti etenee

Hieman päivitystä projektin nykyisestä tilanteesta ja viimeaikaisista uutisista.

Hayden (HA-YDN) on tällä hetkellä raskaamman perushuoltonsa loppuvaiheilla. Viimeisimmät avioniikka ja laitepäivitykset ovat saapuneet Unkariin ja niiden asentaminen koneeseen on käynnistetty. Lisäksi saimme tänään kuulla ilouutisen, että Prahassa GE:n tehtaalla huollettu moottori on nyt valmis ja matka kohti Unkaria alkaa vielä tällä viikolla. Odotamme siis innolla, että lentokoneen huolto ja asennustyöt saadaan päätökseen, jonka jälkeen tehdas suorittaa vielä koelentovaiheen. Kaikki näyttäisi olevan siis hyvin ns. rautapuolella!

Lentokoneprojekti ja PSUI ry esiteltiin myös näyttävästi viime viikonloppuna Turussa järjestetyissä Turpaboogieissa. Kiitokset Turun laskuvarjokerholle ja laskuvarjotoimikunnalle tästä hienosta mahdollisuudesta ja siitä, että nyt projekti on saanut huomattavasti enemmän päivänvaloa.

Kesään ei ole enää kuin pieni pyrähdys. Tulevien viikkojen aikana kesän aikataulut selviävät entistä enemmän. Tarkastakaa siis tapahtumakalenteria tasaisin ajoin, jotta pääsette mahdollisimman varhaisessa vaiheessa varaamaan Haydenin tapahtumat myös omaan hyppykalenteriin! Hayden saa myös lähiaikoina oman Facebook-sivunsa, jonka kautta tieto kaikesta uudesta ja mielenkiintoisesta olisi saatavilla myös paremmin sosiaalisessa mediassa.

Posted in Uutiset.