Jäsenhakemukset

Pohjois-Suomen Urheiluilmailijat ry ottaa vastaan jäsenhakemuksia. Jäsenhakemuksen voit helposti tehdä sähköisesti täyttämällä alla olevan PDF-kaavakkeen, joka lähetetään täytettynä sähköpostiosoitteeseen smgfinland (at) gmail.com. Sähköpostilla lähetettäessä allekirjoitukseksi katsotaan sähköpostin lähettäminen.

Paperiset kaavakkeet ovat täytettävissä kauden aikana Tampereen laskuvarjokerhon toimitiloissa ja kaavakkeet toimitetaan täytettynä TamLk:n manifestiin tai muuhun erikseen ilmoitettavaan paikkaan. Lisäksi kaavakkeita on saatavilla yhdistyksen tapahtumissa.

Täytettyäsi kaavakkeen ja maksettuasi jäsenmaksun, yhdistyksen hallitus käsittelee hakemuksen ja vahvistaa ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen jäsenyyden hyväksymisen ja PSUI-jäsennumeronne. PSUI ry vaatii hyppääjältä yhdistyksen jäsenyyden, mikäli hän haluaa hypätä yhdistyksen koneesta.

 

Lataa PSUI ry:n jäsenhakemus

Jäsenmaksu kaudelle 2015 on 26€. Maksu maksetaan seuraavalle tilille:

Saaja: Pohjois-Suomen Urheiluilmailijat ry

IBAN: FI60 5740 3020 0586 63

Viesti: [Hakijan nimi], jäsenmaksu 2015

EUR: 26,00

 

Jäsenhakemuksen katsomiseen ja täyttämiseen suositellaan Adobe Acrobat Readeriä.

(Huom, jotkin selaimet eivät tue kaavakkeen email-toimintoa. Tässä tapauksessa lataa kaavake koneellesi ja käytä täyttämiseen Acrobat Readeriä. Tällöin email-toiminnon pitäisi toimia.)